Wurfbainstichting subsidieert de jeugd

RHEDEN – De Wurfbainstichting ondersteunt jeugdverenigingen of jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden, maar met die beperking dat deze verenigingen niet op politiek terrein werkzaam mogen zijn. de stichting tracht haar doel te bereiken door het verstrekken van subsidies. De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage per jeugdlid. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het beschikbare bedrag en het aantal jeugdleden dat in aanmerking komt voor subsidie. Ook in 2011 kunnen verenigingen weer subsidie aanvragen. Om daarvoor in aanmerking te komen, worden verenigingen verzocht om een opgave te doen van de jeugdleden. Vermeldt ook het rekeningnummer waarop het bedrag gestort kan worden. De sluitingsdatum voor deze opgave is 13 november.

Wurfbainstichting
J. Jansen
Grada Vleemingstraat 1
6991 ZB Rheden
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.