Home / Regio / Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten

Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten

REGIO – Een op de duizend mensen in Nederland krijgt Multiple Sclerose (MS), een niet te genezen ziekte van het centrale zenuwstelsel. Het streven is om voor elke MS-patiënt een collectant op straat te zien tijdens de MS-collecteweek van 21 tot en met 26 november. Een ieder die het fonds op een andere manier wil steunen, kan een gift overmaken naar giro 5057 te Maassluis. Wie wil collecteren, kan meer informatie vinden op www.nationaalmsfonds.nl of bellen naar 010 – 5919839.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.