Home / Velp / Velpenaar aangehouden na huiselijk geweld

Velpenaar aangehouden na huiselijk geweld

VELP – De politie in Velp heeft zondagavond een 46-jarige man in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld tegen zijn 44-jarige vriendin. De twee zouden die avond thuis ruzie hebben gekregen wat op een moment ontaardde in een handgemeen.

De man zou daarbij de vrouw dusdanig hard tegen een been hebben getrapt dat ze letsel opliep. Het slachtoffer waarschuwde de politie, die de Velpenaar meenam naar het politiebureau. De vrouw moest zich in het ziekenhuis onder behandeling stellen vanwege de opgelopen verwonding.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.