Lisa Gierman en Montana Hillebrand winnen het M1

EERBEEK – Op zaterdag 8 oktober vond in Zevenaar opnieuw een wedstrijd plaats uit de competitie voor het Gelders Paard. Lisa Gierman nam hieraan deel met haar vijfjarige Gelderse vosmerrie Bling-Bling (v. Rubus) in de klasse M1 dressuur. Vorig weekend keerde Lisa na het rijden van twee fijne proeven enigzins teleurgesteld naar huis zonder winstpunten, maar dit weekend maakte alles weer goed. De combinatie reed twee mooie proeven, die beloond werden met 192 en 194 punten en tweemaal een eerste prijs.

Montana Hillebrand reed met Zodan twee proeven in de klasse M1 dressuur in Angeren. Dit was voor deze combinatie weer de eerste indoorwedstrijd sinds een aantal maanden, waardoor Zodan een beetje gespannen was. In de eerste proef werd hierdoor helaas geen winstpunt behaald, maar de tweede proef werd gewonnen met 180 punten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.