Home / Velp / Het is kaboutertijd!

Het is kaboutertijd!

VELP – Het is kaboutertijd: kabouters hebben het druk met het poffen van tamme kastanjes, pellen van beukennootjes, kraken van walnoten, het verzorgen van de dieren. Ze ruimen bladeren op, lopen door het bos, zitten onder de paddenstoel, zoeken hout voor de kachel, zetten thee en sorteren kastanjes en eikels. "Alle kabouters hebben een lieve kant, die zit van binnen", zeggen kleuters op deze foto van PCBO De Arnhorst uit Velp.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.