Home / Loenen / Tweede Stee ruilt boeken

Tweede Stee ruilt boeken

LOENEN – Op woensdag 5 oktober is de kinderboekenweek gestart. Op basisschool de Tweede Stee in Loenen is er in die week een ware boekenruilmarkt. Kinderen kunnen hun oude boeken inleveren en krijgen daar punten voor, met die punten kunnen ze dan een ‘nieuw’ boek halen. Op de eerste dag van de markt liep het storm! De kinderen hebben tot 14 oktober de tijd om hun punten te verzilveren in een mooi ‘nieuw’ boek. Daarna lekker lezen in de vakantie.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.