Huldiging jubilarissen van FNV Kiem in Eerbeek

EERBEEK – Zaterdagavond zijn twaalf mensen gehuldigd die respectievelijk 40, 50 en 65 jaar lid waren van de grafische vakbond FNV Kiem afdeling Eerbeek. Volgens de voorzitter zien deze mensen nog steeds het nut van een sterke vakbond, ondanks het feit dat de meesten door hun leeftijd al lang niet meer aan het arbeidsproces deelnemen.

Ook werd zaterdagavond gesproken over de geheel vernieuwende comfortabele CAO, waarover de onderhandelingen binnenkort beginnen. Het is van deze CAO de bedoeling dat veel meer mensen zich daar bij aansluiten, maar ook meer zaken veel individueler kunnen worden aangepakt, zowel voor de werknemer als ook voor de werkgever.

Na die verhandeling werd overgegaan tot het eigenlijke doel van de avond, het huldigen van de jubilarissen.
Als eerste werden de heren G. Gierman en G.J. Hofman in het zonnetje gezet. Beiden zijn dit jaar al 65 jaar lid. De voorzitter mocht hen het gouden bondsinsigne met diamant opspelden.
Hierna werden de 40 jarige jubilarissen in het zonnetje gezet. Het waren de heren E. Vos en R. Liefhebber. (De heren Kelder en Minkhorst waren niet aanwezig.) De voorzitter kon hen niets aanbieden, omdat het bij FNV Kiem de gewoonte is dat deze 40 jarige jubilarissen 100 euro krijgen, wat op hun bank gestort wordt.
Als laatste werden de 50 jarige jubilarissen gehuldigd, dit keer zelfs zes personen, namelijk de heren K.M.A. Sopjes, J.A. Nolsen, C. Nolzen, G.J. Zweverink, onze oud voorzitter G.v.d.Strate en als laatste J.A. Bosch. Zij ontvingen allen het gouden bondsinsigne.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.