Home / Rheden / Handtekeningen Zwembad Rheden krijgen speciale plek

Handtekeningen Zwembad Rheden krijgen speciale plek

RHEDEN – Het Actiecomité Behoud Zwembad Rheden is blij met het feit dat de plannen van het Rhedense College van B & W om Zwembad Rheden te sluiten van tafel zijn. Het actiecomité dankt iedereen voor de steun in de afgelopen tijd in de strijd tegen de sluitingsplannen.

Het comité constateert dat het nu tijd is om vooruit te kijken naar een mooie toekomst die het openluchtbad verdient, zo laten de actievoerders weten. In die toekomst zullen de handtekeningen en petities die door duizenden sympathisanten werden getekend een speciale plek krijgen. Als blijvend symbool voor al die mensen die jaarlijks van Zwembad Rheden genieten.

In het bezuinigingsvoorstel van het College van Burgemeester en Wethouders dat eind november door de gemeenteraad van Rheden zal worden behandeld, is het eerdere plan om Zwembad Rheden te sluiten geschrapt. Wel krijgt Zwembad Rheden per jaar 50.000 euro minder van de gemeente en zullen bezoekers volgend seizoen meer gaan betalen voor een toegangskaartje. Voor Actiecomité Behoud Zwembad Rheden dat de komende tijd met gemeente en betrokken partijen, zoals PFC Rheden om tafel zal gaan, is duidelijk dat een dergelijke bezuinigingsmaatregel noodzakelijk kan zijn. Consequenties daarvan zullen in beeld moeten worden gebracht.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.