Home / Velp / Van der zandt zet Trioler muziek in voor 60-jarig jubileum

Van der zandt zet Trioler muziek in voor 60-jarig jubileum

VELP – Volgend jaar in december viert Drum- en showfanfare Mr. H.M. van der zandt haar zestigjarig bestaan. Op 29 oktober vindt de aftrap naar dit jubileum plaats met een Grote Oktoberfest avond in de zaal van carnavalsvereniging de Narrekap in Velp op de Beemd. Ze zijn al druk in de weer om de door Rudy Bohmer geschreven muziek in te studeren. Volgend jaar vinden er nog diverse evenementen plaats zoals een concert met 3 Verenigingen bij de muziektent in het Villapark en een Taptoe. Iedere Velpenaar en bewoners van daarbuiten zijn van harte welkom op deze Tiroleravond. Op 17 oktober wordt er van 19.30 tot 21.30 uur nog even gerepeteerd door Slagwerk en blazers. Het betreft een open repetitie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.