Home / Rheden / Ouderenwerk Carion zoekt leden dienstencentrumraad

Ouderenwerk Carion zoekt leden dienstencentrumraad

RHEDEN – Het ouderenwerk van Carion draait weer volop na de verhuizing naar sociaal cultureel centrum Het Klokhuis in Rheden. Daarom start het ouderenwerk met een nieuwe dienstencentrumraad (dc-raad).

Carion zoekt enthousiaste mensen die sociaal betrokken zijn en aandacht hebben voor ouderen, 55-plussers. ook dienen zij bereid te zijn hierin te investeren, maar ook voeling hebben met wat er leeft onder bezoekers en deelnemers aan activiteiten.
Als dc-raadslid ondersteunt men de ouderenwerker bij het signaleren van sociale en maatschappelijke problemen bij individuen en / of groepen binnen de samenleving. Een ieder die zich geroepen voelt om dc-raadslid te worden kan contact opnemen met ouderenwerkster Mariska Jacobs via tel. 026 – 4959002 of via e-mail. m.jacobs@carion.nl. Per post kan ook via Het klokhuis, Worth Rhedenseweg 51, 6991 DW Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.