Expositie in de Galluskerk

ANGERLO – Hannie Wolsink en Dick Voortman exposeren van 8 tot en met 30 oktober hun werk in de Galluskerk in Angerlo. De expositie is iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur vrij toegankelijk.

Wolsink is sinds 1994 bezig met keramiek. Het op een speelse wijze met glazuren experimenteren en combineren geeft op haar werk de meest verrassende eindresultaten. De laatste periode is ze erg georiënteerd op het ontwerpen van objecten met als basis de driehoek. Voor de finishing touch maakt ze vaak gebruik van andere materialen zoals hout, staal, kunststof en aluminium.
Voortman is opgeleid tot docent tekenen en kunstgeschiedenis aan de Rietveldacademie. Hij is altijd actief gebleven op het gebied van schilderkunst en grafiek. Hij schildert regelmatig met acryl, maar ook veel in olieverf zijn inspiratie vindt hij vooral in de natuur; het landschap, stilleven en de menselijke figuur zijn steeds weerkerende thema’s. de schilderwijze is soms pasteus en dan weer transparant.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.