Afscheid beheerders Pater Dekkerhuis

EERBEEK – Tijdens een goed bezochte receptie in hun eigen Pater Dekkerhuis, is op 1 oktober afscheid genomen van Ton en Ietie Kruitbosch. De receptie werd hen aangeboden door het bestuur van de Stichting Beheer Pater Dekkerhuis. Helaas moest het echtpaar Kruitbosch om gezondheidsredenen besluiten hun werkzaamheden te beëindigen.

Hun voorzitter, Harry Hoekstra, maakte tijdens zijn toespraak duidelijk, dat het beheren van een parochiehuis een veelomvattende taak is, die af en toe wel eens wordt onderschat.
Hij benadrukte, dat Ton en Ietie al deze taken tot in de puntjes verzorgden en dat gedurende bijna acht jaar, met een bijzonder grote inzet. Als dank voor hun inzet overhandigde Harry Hoekstra, namens het bestuur, bloemen, een drankje en een dinerbon.

In aansluiting op het afscheid van Ton en Ietie Kruitbosch, introduceerde Harry Hoekstra hun opvolgers. Het zijn Michel en Evi Mouw uit Eerbeek. De voorzitter heette hen namens de vele gebruikers van het Pater Dekkerhuis van harte welkom en wenste hen veel plezier en succes in hun nieuwe functie. Ook dit werd onderstreept met een bloemetje.

Even later werd het woord gevoerd door Frans Hoffmann, voorzitter van de locatieraad Loenen en Eerbeek, die deel uitmaakt van de parochie van de HH Franciscus en Clara.
Hij stipte het belang aan van het Pater Dekkerhuis voor de Eerbeekse gemeenschap in het algemeen en voor de katholieke gemeenschap in het bijzonder. Verder schetste hij enkele karakteristieke eigenschappen van zowel Ton als Ietie. De combinatie van hen beiden maakte hen zo geschikt voor deze functie. De waardering van de locatieraad werd onderstreept door bloemen, een cadeaubon en de paarskaars van 2010 uit de H. Geestkerk.

Het nieuwe beheerdersechtpaar Ton en Evi Mouw wordt bij hun werkzaamheden ondersteund door vrijwilligers. Wilt u ook op vrijwillige basis gastheer of gastvrouw zijn in het Pater Dekkerhuis, neem dan contact op met Harry Hoekstra, tel.: 06-20 75 92 00.

Foto: De sleutel van het Pater Dekkerhuis wordt door het echtpaar Kruitbosch (links) symbolisch overhandigd aan hun opvolgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.