Yoga voor het Goede Doel

DIEREN – In september vond de Global Mala plaats, een evenement waarbij honderdduizenden mensen over de hele wereld tegelijk aan Yoga doen voor het goede doel.

In dit kader geeft Wilma van Asselt, yogadocente te Dieren, een open les Kundalini Yoga & Meditatie. Ze doet zaterdagmiddag 8 oktober van 14.00 tot 15.30 uur en woensdagavond 19 oktober van 20.30 tot 22.00 uur.
De opbrengst van donaties gaat naar de Max Foundation. Deze stichting heeft als doel om alle kinderen ter wereld te voorzien van schoon drinkwater. “Doneer wat je kunt missen, zodat we samen onze eigen waterput kunnen bouwen. Elke euro wordt rechtstreeks gebruikt om een waterput te bouwen”, aldus Wilma van Asselt. De lessen worden gegeven aan de Kerkstraat 10, te bereiken via het steegje tussen de nummer 8 en 12.
Voor meer informatie mail naar wasselt@xs4all.nl of tel: 0313-416715.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.