Vrouwenkoor Phoenix laat van zich horen

BRUMMEN – Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen gaf onlangs een concert in De Beekwal in Eerbeek. De bewoners hebben ontzettend genoten. Het hele jaar laat het vrouwenkoor van zich horen. Op 14 december geven ze een optreden voor de vrouwencontactgroep uit Loenen. Op 17 december geeft Phoenix een Kerstconcert, met medewerking van het Brummens Mannenkoor in de Oude Kerk in Brummen. Op 19 december kunnen de bewoners van woonzorgcentrum Den Bouw in Warnsveld genieten van een mooi optreden.
Phoenix treedt graag op om de medemens een fijne dag / avond te bezorgen, samen met dirigent Jan Jaap Nuiver. Neem gerust contact op.

www.vrouwenkoorPhoenix.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.