Brumbeek feliciteert de Vroolijke Frans

BROEK – Vorige week waren de leden van Brumbeek Professionals voor de maandelijkse bijeenkomst samen in de uitspanning de Vroolijke Frans in Broek (Brummen). De voorzitter van Brumbeek, Ton Visser, overhandigde aan de eigenaren van de Vroolijke Frans een bos bloemen voor het éénjarig bestaan van de vernieuwde Vroolijke Frans.
“Daarnaast komt er een bordje van Brumbeek Professionals te hangen aan de gevel, om aan te geven dat we hier ons thuis voelen. Het bordje is ook een wens van Theo en Jan van de Vroolijke Frans.”, aldus Visser.

Brumbeek Professionals stelt zich ten doel de krachten te bundelen, waardoor particulieren, MKB en grotere organisaties kunnen profiteren van kennis en kunde van de aangesloten locale zelfstandige professionals. Het collectief verenigt momenteel 20 zeer uiteenlopende bedrijven. Alle professionals kenmerken zich door passie voor hun vak, leveren van kwaliteit, ruime ervaring en een goede prijs- kwaliteit verhouding, omdat er geen grote overheadlast is. De foto werd gemaakt door Leontine van Geffen-Lamers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.