Sporters kunnen worden genomineerd voor Rhedense sportprijs 2011

DE STEEG – Op vrijdag 25 november vindt in Schouwburg Theotorne in Dieren voor de tweede keer het Rhedense Sport Awards Gala plaats. Tijdens dit feestelijke evenement worden de beste sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar gehuldigd. Het thema voor dit jaar is ‘Sport en Integratie’.

Vanaf nu kan iedereen in de gemeente Rheden kandidaten voordragen voor de prijzen. Er zijn twee hoofdcategorieën: topsport en breedtesport. Bij de topsportman, de topsportvrouw en het topsportteam staat vooral de prestatie centraal. Bij de breedtesportman, de breedtesportvrouw en het breedtesportteam gaat het om het leveren van een maatschappelijke bijdrage, zoals het bevorderen van contact tussen bevolkingsgroepen en het vergroten van de sociale samenhang.

Kent u iemand die een topprestatie heeft geleverd of die om een andere sportieve reden in het zonnetje gezet moet worden? Laat het de gemeente weten. Alle voordrachten die uiterlijk maandag 24 oktober binnen zijn worden beoordeeld door een deskundige jury.

Op vrijdag 25 november vindt de prijsuitreiking plaats tijdens het Sport Awards Gala in Schouwburg Theothorne. AtelierVelp, school voor Podiumkunsten, organiseert het gala in opdracht van de gemeente Rheden.

Nomineren kan door uw voordracht met een toelichting waarom u vindt dat die persoon of het team in aanmerking moet komen voor een sportprijs, te sturen naar: Gemeente Rheden,
Afdeling Samenlevingszaken, t.a.v. Mw. E. Beumer, Antwoordnummer 965, 6950 VX De Steeg, of per mail sturen naar e.beumer@rheden.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.