Nieuwe kleding Dierensche Boys

DIEREN – Het eerste elftal en de begeleiding van vv Dierensche Boys is in het nieuw gestoken. De spelers en trainers ontvingen nieuwe wedstrijdtenues, trainingspakken, trainingskleding en sporttassen. Ook voor en na de wedstrijd lopen de mannen er nu prima bij vanwege de nieuwe presentatiepakken, polo’s en jacks.

De presentatie was bijzonder omdat de Dierensche Boys de eerste amateursvereniging is die volledig het logo van Spieren voor Spieren op hun shirst heeft staan. De vereniging is bijzonder trots op deze samenwerking. Ook worden de sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedankt.
Om het geheel extra onder de aandacht te brengen was Lennart uit Dieren uitgenodigd. Lennnart heeft een spierziekte en hij is één van de gezichten van Spieren voor Spieren. Als extra dank heeft Lennart een tenue gekregen van Dierensche Boys met zijn eigen naam erop. Bedrijven of particulieren die dit initiatief willen steunen, kunnen een e-mail sturen naar pr@dierenscheboys.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.