Inzamelen oude metalen Klarenbeek levert 15000 euro op

KLARENBEEK – Eind januari werd de laatste container oude metalen voor de Protestantse kerk in Klarenbeek geleegd. Het eindresultaat van deze actie was boven verwachting en bedroeg 15.234 euro.

Het inzamelingscomité is erg blij met dit fraaie resultaat van eendrachtige samenwerking tussen beide kerken.
Sinds februari 2011 is de opbrengst van de oude metalen bestemd voor de oecumenische begraafplaats Het Heidepark. Ook deze actie loopt prima. Inmiddels zijn al weer twee containers geleegd en de opbrengst hiervan bedroeg 3.220 euro. Het comité gaat door en doet een oproep op de Klarenbekers om oude metalen (ijzer, lood, zink, aluminium, koper, gereedschappen), witgoed (wasmachines, drogers, vaatwassers), accu’s en elektriciteitskabels in te leveren. Geen koelkasten en televisies.
De spullen kunnen gebracht worden naar de container bij de familie Brugman aan de Polveensweg 25. Degenen die niet in staat zijn om te brengen kunnen een berichtje doen waarna het spoedig wordt opgehaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.