Home / Loenen / Zaterdag weer Loenermarkloop

Zaterdag weer Loenermarkloop

LOENEN –Atletiekvereniging AV ‘34 houdt op zaterdag 8 oktober voor de 26e keer de bekende Loenermark wedstrijd- en prestatieloop. Er wordt een halve marathon en 5 en 10 km prestatielopen gepresenteerd voor de sportieve personen. De start is aan de Groenendaalseweg in Loenen. De deelnemers voor de halve marathon vertrekken om 13.00 uur, de 10 km afstand ook om 13.00 en de 5 km. om 13.05 uur.
Het parcours loopt door het natuurgebied de Loenermark. Deelnemers voor de de halve marathon krijgen bij voorinschrijving een korting van twee euro. Inschrijven voor de wedstrijd kan bij café Den Eikenboom, Beekbergerweg 2 in Loenen. De prijsuitreiking is ’s middags om 15.00 uur in café Den Eikenboom. Kleedgelegenheid is in de gymzaal van De Kempers bij De Tweede Stee aan de Kempe.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.