Home / Bronkhorst / Bruvoc Meisjes A in het nieuw

Bruvoc Meisjes A in het nieuw

BRUMMEN – Schouten & Hendriks Assurantiën draagt volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen een warm hart toe. Met ingang van het nieuwe seizoen sponsoren zij het team van meisjes A. onlangs is de sponsorovereenkomst getekend en de daarbij horende kleding uitgereikt. Voor de heer Hendriks (rechts op de foto) en zijn vrouw werd een woord van dank gesproken door voorzitter en waren er bloemen. Het team, onder leiding van trainer en coach Erik Timmer, staat dan ook trots op de foto in het nieuwe outfit.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.