Rhedense jongen opgepakt na valse overvalmelding

RHEDEN – Een vijftienjarige jongen uit Rheden is maandagmiddag door de politie in zijn woonplaats opgepakt omdat hij ervan verdacht wordt een valse melding te hebben gedaan over een gewapende overval. De knaap kon worden opgespoord aan de hand van zijn telefoonnummer.

Even voor negen uur kwam er een telefoontje binnen op de politiemeldkamer waarin gemeld werd dat een aantal gewapende mannen een supermarkt in Rheden zouden binnen zijn gegaan. Daarop werd direct actie ondernomen. Tijdens de verificatie van de melding rees het vermoeden dat het om een valse melding ging. Aan de hand van een telefoonnummer konden de meldergegevens worden achterhaald, waarna de Rhedenaar thuis werd opgezocht. De jongen is voor nader onderzoek ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.