Gezellige Creatief-in in de Martinikerk

DOESBURG – Zaterdagmiddag was stralend mooi weer, maar toch waren er heel wat kinderen in de Martinikerk op de Markt in Doesburg. Van twee tot vier uur konden de basisschool kinderen uit Doesburg en Angerlo allemaal leuke dingen maken. Een bloem van een bekertje, een schilderijtje, soort ketting van vilt, van klei iets moois maken voor jezelf of misschien wel voor vader of moeder. Alle te maken dingen waren voor zowel de kleineren als de groteren goed te doen en de kinderen vonden het geweldig. De meegekomen ouders moesten wel geduld hebben, want de meeste kinderen wilden alles doen en gingen dan ook met een tas vol leuke spulletjes weer naar huis. Wat denk je van een paar druppels verf op een vel papier in een kistje en daar knikkers door heen laten rollen, dit geeft een prachtig schilderij. Ook de bibliotheek was vertegenwoordigd met een kraam. De bibliotheek was er in aanloop naar de kinderboekenweek die binnenkort weer van start gaat. En zoals altijd is er dan ook weer iets bijzonders dit keer Jarno di Parno die een magische show geeft op 6 oktober om 15.45 uur in in de bibliotheek – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.