Rocktober-festival op het Dokter Blok Plantsoen

KLARENBEEK – Zaterdag 29 oktober houdt de oud-organisatie van Kegelrock en Vriemel(pop) samen met Jeugdcentrum De Hulsbosch voor de tweede keer Rocktober. Deze editie zal plaats vinden op het Dokter Blok Plantsoen aan de Sparrenweg/Bosweg.

De organisatie heeft ‘A Tribute To’ programma georganiseerd voor de rockers uit Klarenbeek en omgeving. Wat dacht u van de bands Metallica, U2 en AC-DC? Om te watertanden toch! Hammer of Justice is de band die Metallica gaat vertolken met alleen nummers van de eerste vier albums. Fans van de albums Kill ‘em All, Master Of Puppets, Ride the Lighting en And Justice for all komen zeker aan hun trekken tijdens deze Rocktober 2011.
Ook de fans van U2 komen aan bod met de band U2acrobat. Deze vier echte U2 liefhebbers kwamen elkaar in 2005 tegen via Marktplaats.nl. Een gezamenlijke oefensessie was genoeg om te besluiten een U2 coverband te beginnen. Met nummers als Sunday bloody Sunday, With or Without you en One zal U2acrobat te zien en te horen zijn op Rocktober 2011. Natuurlijk mag er bij een Tribute-festival geen AC/DC ontbreken en dit is dan ook niet het geval. De Friese heren van Highway to Rosie zullen vele nummers van AC/DC ten gehore brengen. Highway to Rosie speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock n roll uit het Bon Scot tijdperk.
Tussen de bands door zullen DJ’s Han & Arie hun platen en dvd’s laten horen. Ook zal de Whooohhhh Competitie weer zijn. Wie verslaat Marco van Zeijst, de winnaar van vorig jaar?
Het festival Rocktober 2011 zal om 16.00 uur aanvangen en de entree is € 7,50. Tevens is er een snackwagen en bewaakte garderobe aanwezig.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.