Abraham voor Gé Pijnappel

KLARENBEEK – Menig passant in Klarenbeek zag in het afgelopen weekend aan de Hoofdweg bij restaurant Pijnappel een kanjer van een Abraham op het dak staan. Borden bij de metershoge pop maakten duidelijk dat het hier ging om Gé Pijnappel, die de mijlpaal van 50 jaar bereikte. Bekenden rondom de eigenaar van het bekende restaurant Pijnappel vonden dat deze bijzondere verjaardag niet ongemerkt voor mag gaan. Zij huurden de Abrahampop en maakten borden met teksten waarmee zij duidelijk willen maken dat Pijnappel geen fanatiek fietser is en steeds smoesjes bedenkt om niet mee te gaan. Maar ook was te lezen dat hij houdt van gezelligheid en graag voor de gasten de Jägermeister uit de kast haalt. Uitvoerig is er met deze (gratis) drank getoost op de gezondheid van kersverse Abraham!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.