Home / Bronkhorst / Nieuwe brandweerlieden nodig voor gemeenten Brummen

Nieuwe brandweerlieden nodig voor gemeenten Brummen

BRUMMEN / ZUTPHEN – Bij Brandweer IJsselstreek is weer ruimte gekomen voor nieuwe gemotiveerde brandweervrijwilligers. Nieuwe helden dus. De geselecteerde nieuwe vrijwilligers zullen zo snel mogelijk starten met hun brandweeropleiding.

De brandweer zoekt mensen in de leeftijd van 18 tot 45 jaar die graag in een teamverband werken en er wat voor over hebben om mensen en dieren in nood te helpen. Een LBO/MBO vooropleiding is noodzakelijk en het is belangrijk dat men woont en/of werkt in de buurt van de uitrukpost. Brandweer IJsselstreek bestaat uit de posten Almen, Barchem, Brummen, Eerbeek, Gorssel, Laren, Lochem en Zutphen.
Naast een gedegen opleiding biedt brandweer IJsselstreek nieuwe brandweercollega’s de kans om kennis, ervaring en interesse toe te passen in een veelzijdige functie. (Aspirant) brandweerlieden ontvangen een vaste toelage en een vergoeding voor inzetten bij uitrukken, opleiden en oefenen. Meer informatie: www.ikwordheld.nl

Brandweer IJsselstreek is een samenwerkingsverband van de brandweerkorpsen uit de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen. Het hoofdkantoor is in Zutphen. Brandweer IJsselstreek is onderdeel van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Meer informatie: www.brandweerijsselstreek.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.