Smakelijk eten!

DIEREN – De Stichting Dieren met Dieren vierde zondag al dierendag, voor de negende maal op het Callunaplein in Dieren. voordat alle huisdieren konden genieten van hun dierendagdiner, deden ze eerst mee aan een rondje Veluwezoom. Onderweg werd ook nog een bezoekje gebracht aan Verpleeghuis Geldershof en natuurlijk het dierenbuffet. Na de wandeling stonden de honden, katten, fretten, vissen en meer dieren op of naast de tafel om te smikkelen van een welverdiende maaltijd. Aan een ellenlange tafel voor Theothorne zag het niet alleen zwart van de dieren, maar ook van de mensen. Dierendag in Dieren is alvast gevierd. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.