13.500 euro voor de Kruiskerk

EERBEEK – De kerkenmarkt van de Protestantse gemeente Eerbeek verliep zaterdag als een zonnetje. in tegenstelling tot andere jaren liepen de medewerkers van de kerkenmarkt dit keer in zomerkleding. Het warme weer hielp mee dat bezoekers het plezierig vonden nog eens extra op zoek te gaan naar dat ene boek of voorwerp wat men altijd al wilde hebben.

Al de koopwaar was uitgestald over dertig kramen in de Dr. Grunningstraat en rond de Kruiskerk. Met name bij de curiosa en het antiek stonden rijen dik zich bijna te verdringen. Zelfs de oliebollen vonden gretig aftrek. De prijzen van de verloting zijn allemaal opgehaald. Een weekendje weg naar Landal Greenparks is gewonnen door de heer L. Troost. Ook de dinerbon van de Korenmolen en de bon van J & J juweliers zijn met gelukkige winnaars naar huis gegaan.
De restanten van deze kerkenmarkt zijn naar enkele goede doelen gegaan. De voorlopige netto-opbrengst is dit jaar beduidend meer dan andere jaren. De teller op dit moment op 13.500 euro. Men verwacht na een nauwkeurige berekening dat dit bedrag nog iets zal stijgen. De organisatie is blij met dit mooie bedrag en vindt het een mooi begin voor de restauratie van de toren van de Kruiskerk. -–Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.