Dierenaar aangehouden na huiselijk geweld

DIEREN – De politie in Dieren heeft zondagavond in een woning in Dieren-Noord de 42-jarige bewoner aangehouden in verband met huiselijk geweld tegen zijn 34-jarige ex-vrouw. Het stel bleek verwikkeld in een echtscheiding en kreeg zondagavond ruzie.

Daarbij zou de man in bijzijn van hun kinderen zijn (aanstaande) ex-vrouw hardhandig hebben aangepakt en met het hoofd tegen een raam geslagen. Ook zou hij jaar aan de haren hebben getrokken en bij de keel gepakt. Nadat de Dierenaar was vertrokken waarschuwde het slachtoffer de politie. Agenten troffen de man op een adres elders in Dieren aan, waarna hij werd aangehouden. De man is in verzekering gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.