Home / Regio / Bladkorven staan weer in Bronckhorst

Bladkorven staan weer in Bronckhorst

Op 150 plaatsen in de gemeente Bronckhorst staan weer bladkorven; de speciale, tijdelijke bladkorven waarin men bladafval uit eigen tuin gratis in kan deponeren. Bijna alle kernen en buurtschappen zijn voorzien, maar gebieden buiten de bebouwde kommen niet. Een overzicht van de plekken met een bladkorf zijn te vinden op www.bronckhorst.nl.

Tussen 08.00 en 22.00 uur kan men het blad deponeren; allen blad en geen plastic of papieren zakken en ook geen tuinafval zoals onkruid en grasmaaisel. De reden hiervoor is dat het blad wordt verzameld om daarna te composteren. Vlak voor Kerst worden de bladkorven weer weggehaald.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.