Bladkorven staan weer in Bronckhorst

Op 150 plaatsen in de gemeente Bronckhorst staan weer bladkorven; de speciale, tijdelijke bladkorven waarin men bladafval uit eigen tuin gratis in kan deponeren. Bijna alle kernen en buurtschappen zijn voorzien, maar gebieden buiten de bebouwde kommen niet. Een overzicht van de plekken met een bladkorf zijn te vinden op www.bronckhorst.nl.

Tussen 08.00 en 22.00 uur kan men het blad deponeren; allen blad en geen plastic of papieren zakken en ook geen tuinafval zoals onkruid en grasmaaisel. De reden hiervoor is dat het blad wordt verzameld om daarna te composteren. Vlak voor Kerst worden de bladkorven weer weggehaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.