Dierenaar in woning overvallen

DIEREN – Een 28-jarige bewoner van de Imboslaan in Dieren is in de nacht van zondag op maandag overvallen door twee mannen en een vrouw. Daarbij werd een klein geldbedrag buit gemaakt. Het slachtoffer is bij de overval niet gewond geraakt.

De overval vond plaats omstreeks 04.00 uur. Kort daarvoor kwam de man thuis van zijn werk. Toen hij nog iets ging drinken, werd er aangebeld. Twee belagers vielen met inbrekerswerktuig zijn woning binnen. Eén van de belagers bedreigde de man met dit werktuig. Intussen doorzocht de andere belager zijn woning. Een vrouw voegde zich bij de twee overvallers. Kort daarop verlieten de drie overvallers de woning met een nog onbekende buit. Daarna heeft de man gelijk de politie gebeld.

De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op te reageren. Getuigen die iets hebben gezien kort voor of na de overval worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 – foto: Martin de Jongh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.