Drie laadpunten elektrische auto

DOESBURG – Donderdag stonden wethouder Fred Jansen en Etienne Neervoort van E-laad op de parkeerplaats bij het Mauritsveld, aan de kant van de Halve Maanweg. Hier is het derde E-laad station neergezet waar twee auto’s tegelijk geladen kunnen worden.
Op de Kloostertuin en de Bleek zijn al eerder twee oplaadpunten geplaatst zodat er nu drie zijn. Bij deze laatst geplaatste paal moet nog wel een bordje komen, want er stond een auto geparkeerd die duidelijk niet aan een oplaadpaal hoeft. Het is dan voor velen ook nog niet duidelijk waar deze paal voor dient. De wethouder zegde toe dit snel te gaan regelen.

Etienne Neervoort van E-laad legde het procedé uit en liet ook alle ins en outs van een elektrische auto zien. Het ligt in de bedoeling dat er nog twee bijkomen en daarmee zal Doesburg de meeste laadpunten uit de wijde omgeving hebben. De twee nog te plaatsen E-laad punten zullen waarschijnlijk in de Kloosterstraat en op de Markt komen. Dit laat maar weer eens zien dat een klein stadje toch groots kan zijn. De bewoners en toeristen kunnen in Doesburg op veel verschillende plekken hun energiezuinige auto’s opladen. Etienne Neervoort laat nog weten dat wie nu een elektrische auto koopt, van E-laad een gratis oplaadpunt voor de huisdeur krijgt.

Etienne Neervoort van E-laad laat wethouder Fred Jansen het nieuwe laadpunt zien – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.