Home / Dieren / Gewonde bij ongeval Kanaalweg in Dieren

Gewonde bij ongeval Kanaalweg in Dieren

DIEREN – Een 62-jarige man uit Neede is zaterdag omstreeks 14.00 uur gewond geraakt bij een ongeval waar drie auto’s bij betrokken waren. Een 51-jarige vrouw uit Dieren reed met haar auto over de Kanaalweg en wilde op de kruising met de Spankerenseweg linksaf slaan.

Het verkeerslicht was groen maar vanwege het tegemoetkomende verkeer moest zij wachten. Achter haar reed een 26 jarige vrouw uit Rheden. Vervolgens kwam de 62-jarige man aanrijden. Hij verklaarde dat hij geen remlichten had gezien en daarom dacht dat hij door kon rijden. De man remde maar kwam te laat tot stilstand en botsing tussen de drie auto’s was het gevolg. De 62-jarige had rugletsel opgelopen en is de door de brandweer uit zijn auto gehaald. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij een gebroken ruggenwervel had opgelopen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.