Dierendag bij Scouting

HUMMELO – Vlak voor dierendag hebben de Welpen van Scouting Sweder van Voorst een heus dierenknuffel-toneelstuk opgevoerd tijdens de wekelijkse zaterdagmorgenopkomst. In 2010 is het aloude verhaal van Mowgli en z’n avonturen in de jungle herschreven voor Scouting Nederland. Iedere opkomst leest de leiding een deel van dit vernieuwde verhaal, met allemaal bijzondere nieuwe vrienden van Mowgli, voor aan de welpen. Dit keer werd er dus een heus toneelstuk opgevoerd met dierenknuffels. Hiervoor bouwden de welpen eerst van oude pallets een stevig buiten-theater en met elkaar werd het verhaal van deze dag uitgebeeld.
Zo vlak voor dierendag werden alle dierknuffels vanzelfsprekend mee naar huis genomen, nadat het toneelstuk en de opkomst was afgelopen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.