Dialectmiddag met Brook Duo en Iesseltrekkers

VOORST / BRUMMEN – Zondag 9 oktober om 13.30 uur begint een middag met gezellige muziek met zang in dialect in Voorst. Door het grote succes van hun vorige optredens en op verzoek van velen heeft de dialectgroep van Cornelis Hissink besloten om het Brook Duo weer naar Voorst te halen voor een optreden.

 

Vorig jaar oktober trok het duo weer een volle zaal in restaurant ’t Geveltje in Voorst. Gerrit Jan Oplaat en Henny Tijink brengen een programma van vrolijke liedjes waarbij zelfs een polonaise mogelijk is. Onlangs hebben ze hun nieuwe CD gepresenteerd. Dit keer wordt het programma verder ingevuld door het trio De Iesseltrekkers uit Brummen met hun vrolijke muziek en zang. Gerrit Sangers en dochter Andrea spelen verdienstelijk op hun accordeons en brengen deze middag een deel van hun repertoire. De presentatie is in handen van Martien Kobussen, bekend als presentator van het radioprogramma Mo’j is luusteren op Radio Voorst en Veluwezoom FM.

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor € 6,00 zijn toegangskaarten te koop bij ’t Geveltje, Rijksstraatweg, tel. 0575-501497. Aan de zaal is de prijs van een kaartje € 7,50. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. De weg door Voorst is op 9 oktober weer open en ’t Geveltje dus weer prima bereikbaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.