Schilderen vanuit de stilte

DOESBURG – Bij de schilderschool in Doesburg kan men meedoen aan de cursus schilderen vanuit de stilte, in samenwerking met PKN Angerlo-Doesburg. Men haalt de inspiratie uit de psalmen, in de veertig dagentijd is het thema passie. Er wordt een tekst met elkaar gelezen die men in stilte laat bezinken. Met behulp van een associatieoefening en elke week een andere techniek, wordt in stilte gewerkt met kleur, ritme en symboliek. Ervaring is absoluut geen noodzaak. Het is een serie van acht avonden in het najaar en in de 40 dagen tijd vijf avonden. Deelname is mogelijk via een vier strippenkaart of een acht strippenkaart. De cursus is op 4, 11 en 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november en 28 februari en 6, 13, 20 en 27 maart, van 20.00 tot 22.00 uur.

Tel. 0313 – 438470
www.schilderschool.info
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.