Sturing bij Dierensche Boys

DIEREN – Edward Sturing, oudspeler van o.a. De Graafschap, Vitesse en het Nederlands Elftal, was woensdag te gast bij VV Dierensche Boys. Doordat Sturing ondersteuning geeft aan de jeugdopleiding van VV Dierensche Boys, heeft hij op verzoek van de jeugdafdeling een demonstratietraining gegeven aan het jeugdkader van de club. De intensieve training bevatte verschillende onderdelen van het voetbal waarbij met name de voorbereiding en het tempo van een training veel aandacht kregen.
Na de training is er door Edward in de kantine een uiteenzetting gegeven over de demonstratietraining en wat er zoal bij komt kijken om een goede opbouwtraining voor de jeugd te kunnen verzorgen. Er werd met veel enthousiasme en inbreng gereageerd op zijn uitleg en benadering van het jeugdvoetbal en de begeleiding die daarbij hoort.
Voorafgaand aan de demotraining werden de jeugdtrainers van VV Dierensche Boys in het nieuw gestoken. Zij lopen nu op de voetbalvelden, tijdens de trainingen en wedstrijden, herkenbaar rond met een mooi jack van de jeugdafdeling. Het bestuur en jeugdbestuur vinden dat zij de vrijwilligers moeten koesteren en zijn van mening dat zij dit van harte verdienen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.