Home / Dieren / Paramedici in Dieren bundelen hun kracht in nieuwe centrum

Paramedici in Dieren bundelen hun kracht in nieuwe centrum

DIEREN – Direct nadat alle Dierense huisartsen hun intrede namen in het mooie nieuwe pand aan de Wilhelminaweg, is er begonnen met de verbouwing van de oude praktijk van dr. Maes aan de Treubstraat. Dit pand is namelijk overgenomen door Fysiotherapie Het Centrum.

Met deze extra ruimte is de mogelijkheid benut om ook enkele andere disciplines onder één dak te verzamelen, waardoor nog beter gebruik gemaakt kan worden van elkaars kennis en vaardigheden. Voor de inwoners van Dieren en omstreken is daarmee een prachtige groep dienstverleners onder één dak beschikbaar.

Trots als een pauw zijn de paramedici op hun nieuwe huisvesting, waar ze vanaf 1 oktober gaan werken én samenwerken. De samenwerkende praktijken zijn: Podozorg Dieren, van podoloog Robert Wonink, Voeding en Zo, van diëtiste Susanne Boks, Praktijk voor Ergotherapie Dieren e.o., van de ergotherapeutes Astrid Rothuis en Stieneke Melis, Dermedicare, praktijk voor huid-en oedeemtherapie van Inge Teunissen, Psychosomatisch oefentherapeut Radboud Pöpping en de groep fysiotherapeuten van Fysiotherapie Het Centrum, met hun veelzijdige specialisaties.
Het ParaMedisch Centrum Dieren zal op 10 december een open dag organiseren waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.