Budget voor Brummens jeugdlintje

BRUMMEN – De gemeente Brummen stelt 1500 euro beschikbaar voor de Brummense Bikkel, een lintje voor kinderen. Voor dit bedrag wordt een beeldje ontworpen en gemaakt.

Kinderen en jongeren, die een bijzondere prestatie hebben verricht, kunnen met de Brummense Bikkel in het zonnetje worden gezet tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Dit kan een eenmalige bijzondere prestatie zijn, maar ook langdurige hulpvaardigheid, het hoeft echt geen heldendaad te zijn. Met deze onderscheiding wil de gemeente Brummen laten zien dat ze veel belang hecht aan vrijwilligerswerk en het investeren in de jeugd. Door de uitreiking van de lintjes worden kinderen en jongeren gestimuleerd zich actief in te zetten voor de maatschappij en hun medemens.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.