Home / Drempt / Hennepkwekerij in stacaravan

Hennepkwekerij in stacaravan

DREMPT – De politie heeft dinsdagavond 27 september een hennepkwekerij opgerold in een stacaravan bij een woning aan de Zomerweg in Drempt. Dit gebeurde naar aanleiding van een anonieme tip. In de stacaravan was een ruimte ingericht als kwekerij. Ook in een slaapkamer van de woning zijn planten gevonden. De politie heeft de planten en apparatuur in beslag genomen en vernietigd. Een 21-jarige bewoner is aangehouden en meegenomen voor verhoor.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.