Home / Velp / Casa Intermezzo gaat weg

Casa Intermezzo gaat weg

VELP – Het tijdelijke onderkomen voor ouderen Casa Intermezzo in Velp moet weg. Dat besloot de gemeenteraad unaniem tijdens de raadsvergadering. De raad ging unaniem akkoord met het voorstel van het college om Casa Intermezzo te sluiten.
Toch maakt de gemeenteraad zich nog wel zorgen over de bewoners van het Lorentzhuis, nu zij niet meer tijdelijk in Casa Intermezzo ondergebracht kunnen worden en ook nog een is gebleken dat het Lorentzhuis brandonveilig is. Wethouder Ron König gaat samen met het bestuur van Innofotre, waar het Lorentzhuis onder valt, naar een andere oplossing zoeken.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.