Home / Doesburg / Trouwen op je 5e

Trouwen op je 5e

DOESBURG – Op Basisschool De Ark Beinum in Doesburg stonden de eerste weken van het schooljaar voor groep 1 en 2 in het teken van ‘Trouwen’. De kinderen hebben veel geleerd en gewerkt over deze voor hen indrukwekkende gebeurtenis en haar betekenis. Thema’s als verliefdheid en liefde passeerden de revue, maar ook kregen ze uitleg over de ceremonie van Ina Timmer, ambtenaar van de burgerlijke stand in Doesburg. Als hoogtepunt van het project mochten woensdag de 5-jarige Liz en Bing ‘trouwen’. Ze waren prachtig gekleed en hadden een heus bruidsboeket en corsages. Onder grote belangstelling van alle leerlingen en veel ouders vertrokken ze samen met getuigen, bruidsmeisjes en –jonker en alle klasgenootjes per tram naar het stadhuis. Daar werden Bing en Liz door mevrouw Ina Timmer in de echt verbonden! Na afloop ontbrak ook de bruidstaart niet!
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.