Home / Eerbeek / Nieuwe muziekinstrumenten voor school dankzij sportkledingbeurs

Nieuwe muziekinstrumenten voor school dankzij sportkledingbeurs

EERBEEK – De eerste editie van de sportkleding- en sportartikelenbeurs op de C. van leeuwenschool in Eerbeek is niet tegengevallen. De inbreng van kleding en spullen kwam laat op gang, maar uiteindelijk hing er genoeg in de rekken om verkocht te worden. Mensen, zowel uit Eerbeek als daarbuiten, hadden onder andere kleding, schoenen, tennisrackets en zelfs een golfset ingeleverd. Op vrijdagavond was het al vroeg druk en de meeste bezoekers gingen met iets passend weer naar huis. Ook genoot men volop van de koekjes en taarten die door een paar enthousiaste ouders waren gebakken. De organisatie, de sportcommissie van de Eerbeekse schol, is tevreden en vindt de beurs voor herhaling vatbaar. De opbrengst voor de school was ruim 120 euro en hiervoor worden binnenkort een aantal nieuwe muziekinstrumenten gekocht voor in de klassen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.