Scouts helpen Gambia

EERBEEK – De scouts van Tapawingo in Eerbeek stuitten tijdens hun schoonmaak op een grote hoeveelheid houten stoelen. Deze stoelen werden nooit meer gebruikt, dus hebben de scouts gekeken of ze er iemand anders blij mee kunnen maken. John Kroon van de stichting Vrienden van Toniataba wist wel raad met de stoeltjes en kwam ze dan ook blij in ontvangst nemen.
De stichting zet zich in voor de bewoners van het Gambiaanse dorp Toniataba. Door spullen in te zamelen zorgt de stichting ervoor dat mensen die bijna niets bezitten en elke dag moeten vechten voor hun voedsel en water toch een iets prettiger leven kunnen leiden. Tapawingo draagt daar graag aan bij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.