Home / Eerbeek / Scouts helpen Gambia

Scouts helpen Gambia

EERBEEK – De scouts van Tapawingo in Eerbeek stuitten tijdens hun schoonmaak op een grote hoeveelheid houten stoelen. Deze stoelen werden nooit meer gebruikt, dus hebben de scouts gekeken of ze er iemand anders blij mee kunnen maken. John Kroon van de stichting Vrienden van Toniataba wist wel raad met de stoeltjes en kwam ze dan ook blij in ontvangst nemen.
De stichting zet zich in voor de bewoners van het Gambiaanse dorp Toniataba. Door spullen in te zamelen zorgt de stichting ervoor dat mensen die bijna niets bezitten en elke dag moeten vechten voor hun voedsel en water toch een iets prettiger leven kunnen leiden. Tapawingo draagt daar graag aan bij.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.