Home / Rozendaal / Muziek maken bij de Rosendaalsche Kapel

Muziek maken bij de Rosendaalsche Kapel

ROZENDAAL – Muziek maken in een gezellige groep kan bij De Koninklijke Rosendaalsche Kapel. Een Harmoniekest bestaande uit dertig leden in alle leeftijdscategorieën. Tussen de leden onderling bestaat een plezierige band. Het repertoire is zeer gevarieerd, ze spelen populair, moderne musicalnummers, soms licht klassiek en ook wel eens mars. Een ieder die een blaasinstrument speelt en wel eens vaart aan zijn hobby wil geven, is welkom om eens te komen luisteren. Ook kan men een instrument in bruikleen nemen. Het harmonieorkest repeteert iedere donderdag van 19.30 tot 21.30 uur in de Torckschool aan de Rosendaalselaan 3. Belangstellenden zijn altijd welkom bij de repetities.

www.rosendaalschekapel.nl
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.