Geslaagde rommelmarkt Michaelshoeve

BRUMMEN – Op de Zonnehuizen, locatie Michaelshoeve in Brummen, werd 17 september een rommelmarkt gehouden. Kinderen en medewerkers konden een kraampje inrichten om hun spulletjes te verkopen. Diverse kramen met rommel werden druk bezocht, maar er was ook een boekenkraam, een lampenkraam en een grabbelton met een Raad-de-Pot spel. De keuken serveerde verse koffie en thee en bij de entree speelde een bewoner op zijn draaiorgel, dat zorgde voor een gezellige sfeer.
Al ruim voor 10.00 uur stonden de klanten te wachten en stroomden vervolgens met grote getale binnen. De drukte zorgde er voor dat er goede handel werd gedreven. In de middag was het een stuk rustiger en werden de laatste zaken verkocht. De opbrengst was ruim 500 euro en wordt besteed aan de vrijetijdsbesteding van alle kinderen en jongeren. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.