Home / Bronkhorst / Weer prijs voor Pretband

Weer prijs voor Pretband

BRUMMEN – De Brummense Pretband Help Ons Bloaz’n heeft het zomerseizoen afgesloten met het Deventer Mamma, Woar is Mien Dweilfestival. Tien orkesten uit Deventer en omstreken lieten hier van zich horen en zijn beoordeeld door een deskundige jury. Deze was vol lof en beloonde de Pretband met een mooie tweede plaats, zodat de Brummenaren tevreden weer naar huis konden. Nu de zomer ten einde is, werkt Help Ons Bloaz’n toe naar de optredens met Kerst en Sinterklaar en wordt het volgend jaar voorbereid.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.