Burendag Oliemolen succesvol

BRUMMEN – De Burendag die op zaterdag 24 september werd gehouden door wijkraad Oliemolen, Spar Bruno Lendering en SWB, was een groot succes. Meer dan tweehonderd buurtbewoners kwamen naar het parkeerterrein bij de Spar, dat was omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek en activiteitenterrein voor kinderen en volwassenen.

Voor kinderen waren er een ballonwedstrijd en diverse kinderspelen. Een buurman met een schitterende Dodge bood spontaan aan om met kinderen in deze jeep een rondje door de buurt te maken. De kinderen stonden er voor in de rij en menig vader zou gewild hebben dat hij weer kind was. Veel aandacht was er ook voor de eerste winkelwagenrace. Twaalf teams, bestaande uit bakkenist en een duwer, moesten een behendigheidsparcours afleggen, de juiste boodschappen binnenhalen en als eerste met het kingsize pinapparaat zien te pinnen. De teams waren fanatiek en zijn tot het uiterste gegaan om de hoofdprijs te bemachtigen. Het beste team ging naar huis met een goed gevulde winkelwagen.
Tussen de bedrijvigheid door was er voor iedereen voldoende gelegenheid om elkaar eens te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Mooi was om te zien dat bewoners van alle leeftijden hebben meegedaan. Veel mensen vroegen bij de afsluiting of deze burendag wegens succes volgend jaar herhaald wordt. Dat bewijst dat de organisatoren geheel in hun aanpak geslaagd zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.