Home / Laag-Keppel / Tentoonstelling Who’s afraid of Oriental Girls

Tentoonstelling Who’s afraid of Oriental Girls

LAAG-KEPPEL – Bij Espace Enny aan de Dorpstraat 14 in Laag-Keppel wordt van 2 oktober tot en met 27 november de tentoonstelling Who’s afraid of Oriental Girls getoond. Het is een tentoonstelling van vijf Aziatische kunstenaars, wonend en werkend in Nederland, maar ooit opgegroeid in Japan, Korea of elders, erna gestudeerd in Amerika of Parijs en tenslotte alle vijf in Nederland gesetteld.

Max Meijer, directeur TiMe en voormalig directeur Museum Moderne Kunst Arnhem, opent de tentoonstelling op 2 oktober om 15.00 uur. Espace Enny is daarna van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en op iedere eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

www.espaceenny.nl
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.