Shantykoor De IJsselboei is begonnen

BRUMMEN – Shantykoor De IJsselboei uit Brummen is in september weer begonnen met de wekelijkse repetities. De opkomst was prima en de leden en dirigent Anja Luyt hadden er zin in. Het eerste optreden in Emmen is ook prima verlopen.
Het koor is bijna klaar voor het jubileumjaar. Op 7 December bestaat het koor vijf jaar en 2012 staat in het teken van het eerste lustrum. De jubileumcommissie is druk met allerlei voorbereidingen voor feestavonden.
Ook heeft het koor er een aantal nieuwe leden bij. Als het zo doorgaat, kan er binnenkort weer een nieuwe vrouw bij; deze staat al te trappelen op de wachtlijst. Mannen blijven nog steeds welkom bij het koor, dat op dit moment uit 75 leden bestaat. Belangstellenden kunnen vrijblijvend langskomen op de repetitieavond op vrijdag van 19.45 tot 22.00 uur. Neem vooraf eerst even contact op met een bestuurslid.

www.deijsselboei.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.