Angerlo Vooruit start eigen YouTube

ANGERLO – Het bestuur van vv Angerlo Vooruit heeft tijdens de ledenvergadering besloten te starten met een eigen You tube kanaal voor de voetbalvereniging. Op het kanaal komen filmpjes te staan die te maken hebben met Angerlo Vooruit. Welke voetballer vindt het nou niet leuk om een mooie actie terug te zien, of nog beter, een mooi doelpunt? Ook als toeschouwer is het leuk om dat soort momenten terug te kijken. Om deze wens tegemoet te komen start Angerlo Vooruit met dit kanaal; alle filmpjes staan op één locatie en kunnen gemakkelijk bekeken worden. Het kanaal kan gevonden worden via het logo van You Tube dat op de homepage van de website www.angerlovooruit.nl geplaatst is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.